HTML

chat-világ blog

@RENDES®SRÁC® blogja a chat-ről, nem csak chat-függőknek! Minden, ami a chat-tel kapcsolatos.

Friss topikok

chatroulette

2010.05.10. 11:13 | chatroulette | Szólj hozzá!

Címkék: chatroulette

Tavaly novemberben Oroszországból indult az internet legújabb őrülete, a Chatroulette. Egyesek szerint perverzek gyűjtőhelye, mások szerint lehetőség, hogy más kultúrák fiait is megismerjük.

Az internet szép új világában pillanatok alatt bárkiből, szó szerint bárkiből lehet híres és gazdag ember. Az eddigi legfiatalabb internet-milliárdos a mindössze 25 éves Mark Zuckerberg, a Facebook kiötlője. A kis start-up mára világméretű, több mint 400 millió felhasználóval bíró vállalattá nőtte ki magát. Ám most itt a még fiatalabb, csupán 17 éves trónkövetelő: egy orosz kamaszgyerek, Andrej Ternovszkij, aki kitalálta az internet legújabb, kissé ellentmondásos őrületét, a Chatroulette-t.

A Chatroulette az, amit a neve is jelent: úgy chatelhetünk, hogy a rendszer véletlenszerűen választ számunkra beszélgetőpartnert. Az egyszerű alapötletre rákaptak az emberek, és a szolgáltatás félelmetes gyorsasággal növeli népszerűségét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chat-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr411987940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása